Loading...

EN CAS DE LESIÓ

És molt important que tant els jugadors com els familiars sàpiguen quin és el protocol que cal seguir en cas que es produeixi una lesió durant un entrenament o un partit. La forma d'actuar serà diferent per als esportistes federats i els de consell escolar.

CAP JUGADOR O JUGADORA QUE ES TROBE EN ESTAT DE BAIXA POT PARTICIPAR EN ELSENTRENAMENTS I/O PARTITS FINS A NO REBRE L'ALTA OFICIALMENT.


FEDERATS

Tots els esportistes del club, federats (F7 i F11) i amb els pagaments de la FCF al dia, tenen dret als serveis de la mutualitat quan ho necessitin. Però sempre han d'acudir a algun dels centres mèdics amb què treballa federació.

AQUÍ PODEU CONSULTAR LA LLISTA DE CENTRES MÈDICS DE BARCELONA

https://www.mcf.cat/centres-concertats-barcelona/

Lesió no urgent:

Haureu d'acudir a oficina el mateix dia o el dia laboral més proper, per sol·licitar el comunicat d'accidents. Allí l’omplirem junts i us el donarem segellat perquè pugueu anar a algun dels hospitals coberts per la mutualitat.

Lesió urgent:

Si no podem facilitar-vos el comunicat d'accident i es tracta d'una urgència, podeu desplaçar-vos directament a l'hospital més proper (dins de les opcions que ofereix la federació) i un cop allà explicar-vos que en ser una lesió urgent no heu pogut sol·licitar el comunicat encara. Facilitareu les dades que us demanin del jugador i sol·licitareu un email de contacte al qual puguem fer arribar el comunicat d'accident com més aviat millor. El següent dia laborable heu d'anar a oficina perquè omplim el comunicat junts i si voleu nosaltres ens encarregarem de fer-ho arribar a l'hospital mitjançant l'adreça de correu electrònic que us hagin indicat, o bé podeu quedar-vos-ho i facilitar-vos-ho vosaltres.

Hem tingut l'experiència que en alguns hospitals us demanin fer un pagament per anar sense el comunicat d'accidents. En aquests casos una vegada han passat per oficina i els hem realitzat el comunicat corresponent, en tornar a acudir al centre mèdic per presentar el paper els han fet la devolució de l’import abonat, però sempre és millor que el consulteu al mateix hospital.

EN CAS D'ACUDIR A QUALSEVOL ALTRE HOSPITAL FORA DELS ESPECIFICATS PER LAMUTUALITAT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL, EL CLUB NO ES FARÀ CÀRREC DE CAPDESPESA DERIVADA DE LA VISITA NI ELS TRACTAMENTS QUE PRECISI EL JUGADOR.


CONSELL ESCOLAR

Què fer en cas d'accident?

El protocol en cas d'accident és el següent:

1) – Visita d'urgències a l'Hospital Comarcal de Vilafranca o Serveis Mèdics del Penedès (No es tramitarà cap comunicat d'accident si no és un centre concertat).

2) – Des del Club farem arribar l'informe mèdic del servei d'urgències al correu electrònic: jespe@jespe.org en un termini màxim de 48 hores junt amb el comunicat d'accident degudament omplert.

3) – Des del Consell s'enviarà el comunicat d'accident i l'informe a la família per si fos necessària properes visites

Lo último
TORNEIG MONA CUP
RUBEN LOPEZ.
hace un mes
ENTREVISTA A MARC DURAN, ENTRENADOR DEL 1r EQUIP
RUBEN LOPEZ.
hace 2 meses
CADET FEMENÍ 2/3/2024
RUBEN LOPEZ.
hace 2 meses