Loading...

SALUTACIÓ DEL PRESIDENT TONI CRUCES

Des de juny de 2019 treballa una junta presidida per Toni Cruces. Amb ell, un total de 12 directius treballen amb l'objectiu de seguir complint els principis que van inspirar el naixement de la U.E Sant Sadurni: 

1. Compromís i implicació de totes les persones que treballen al club per portar amb la màxima dignitat el nom del seu poble i els colors. 

2.Promocionar l'esport sota els principis del bon comportament i respecte davant de rivals, àrbitres, federació, i altres estaments de la ciutat. 

Sota aquest paràmetre el nostre principal objectiu és la recuperació de les categories inferiors de futbol, ​​recuperar modalitats esportives perdudes els darrers anys i consolidar el nostre primer equip de futbol en una posició d'acord amb la història d'aquest club. 

Obrim les portes a tots aquells que vulgueu participar al nostre projecte. Tots junts sumem més. Formem persones a través de l'esport, amb aquest lema volem impregnar a tots nous jugadors i formadors com n'és d'important per a nosaltres la formació en categories inferiors. 

Una salutació

Lo último
Toni (Guerre) serà el nou Coordinador F11 i Femení, amb l'ajuda de Àlex Roca que serà Coordinador de F7.
RUBEN LOPEZ.
hace un mes
TORNEIG MONA CUP
RUBEN LOPEZ.
hace 3 meses
ENTREVISTA A MARC DURAN, ENTRENADOR DEL 1r EQUIP
RUBEN LOPEZ.
hace 3 meses